ULUSAL BASINDA YER ALDIK

Yaptığımız hizmetler ve gerçekleştirdiğimiz projeler ile Ulusal Basında yer aldık.

(Hürriyet Gazetesi)

SIFIRDAN KURULAN BİR KENTİN HIZLI YÜKSELİŞİ

2014 yılında kurulan Defne Belediyesi, yıllardır ihmal edilen alt ve üst yapı çalışmalarına sıfırdan başlayarak kısa sürede hatırı sayılır yol kat ederek güzel projelere imza attı.

Yüksek standartlı yollara sahip bir kentin kapılarını sabır, özveri ve halkın desteği ile aralayan Defne Belediyesi, alt yapı hizmetlerini hayata geçirerek kentin en büyük eksikliğini giderme yolunda gösterdiği özverili çalışma ile takdir topluyor.

Alt yapısı tamamlanan bölgelerde beton asfalt çalışmalarının gerçekleştirildiği Defne’de halk, yıllardır özlemini çektiği yüksek standartlı yollara kavuşuyor.

Alt yapısı ile nitelikli, üst yapısı ile de konforlu ve kalıcı yollara sahip bir Defne için çalıştıklarını ifade eden Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman:  “Defne’de yapboz devrinin sona ereceği arzusu ile sabrettiğimiz bunca zamanın meyvelerini halkımızla birlikte toplamanın zamanı geldi. Sadece üst yapı çalışması yaparak kolay olan yolu seçebilirdik. Ama biz risk almayı tercih ettik, çünkü doğru olan buydu. Elektriği, doğalgazı, fiber interneti, içme suyu, kısacası her evin en gerekli ihtiyaçlarını bünyesinde barındıran alt yapıya sahip bir kent hedefledik ve çalışmalarımızı bu yönde planladık. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde yüksek standartlı asfalt yolların yapımına başladık. Söz verdik, yapıyoruz. Defneliler  kısa süre içerisinde hak ettikleri yollara kavuşacak. Bu süreçte bizimle aynı sabrı gösteren halkımıza desteklerinden ve bize duydukları güvenden ötürü teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

DEFNE’DE HER YIL “DOSTLUK” KAZANIYOR!

Defne Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 4.Mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda bu yıl da slogan değişmedi:

“DOSTLUK KAZANACAK”

Her sene dostluğun galip geldiği; Defnelilerin bir araya gelerek; birlik ve beraberlik içinde güzel bir dayanışmanın sürdürülmesinin amaçlandığı Dostluk Turnuvası geçtiğimiz günlerde start aldı.

Turnuvanın amacının rekabet değil de Defneli olma kültürün pekişmesi ve belli bir yaş üstü vatandaşları spora teşvik etmek olduğuna vurgu yapan Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman;

“ Her yıl aynı heyecan ve ilgiyle karşıladığımız Dostluk Turnuvamız, büyük küçük herkesin bir araya geldiği; davulların çalınıp, halayların çekildiği, dostluğun kazandığı geleneksel bir turnuva haline geldi. Biz bu turnuvaya başladığımız ilk günden itibaren, hedef olarak hep dostluğu, barışı koyduk. Turnuvamızın resmi adının Mahalleler Arası Futbol Turnuvası olmasına rağmen, biz hep Dostluk Turnuvası diye tanıttık. Çünkü her şeyden önce dostluğa, barışa inanıyoruz. Birbirimizle kaynaşmaya ihtiyacımız var. Hedeflerimizden birisi de Defnemizde, Defneli olma kültürünü aşılamaktı. Bu yolda çok güzel bir mesafe kat ettiğimizi görüyorum. Bu sene 27 takımımızın yer aldığı Turnuvamızda ter dökecek 435 sporcumuza başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.